MENAAM 21 februari 2023 - Wie zijn verleden niet kent, heeft geen identiteit. Met deze tekst roepen de leden van Documentatie Menaam u op en terug te kijken naar het verleden van ons dorp Menaam.Flyer opendag 18 03 2023

Ook als niet (oud) Menamer is het vaak de moeite waard om te zien en te lezen hoe uw huidige woonomgeving er vroeger uitzag, welke mensen er toen woonde en kennis te nemen van unieke wetenswaardigheden.

Iedereen is van harte welkom en voor de vaste bezoekers, er is altijd wel weer iets nieuws te bewonderen. Een enorm archief krantenknipsels, fotomateriaal, films, allemaal keurig gesorteerd in vele mappen, waardoor de documentalisten van Documentatie Menaam uw vraag snel kunnen beantwoorden en tonen. Jaarlijks komen er vanuit diverse hoeken in de wereld veel mooie zaken richting het documentatiecentrum. Veel over het verleden van ons dorp is ook te vinden op deze website onder de menuoptie "Historie"

OPEN DAG Documentatie Menaam

  • Wanneer : Zaterdag 18 maart 2023
  • Hoe laat : Van 10:00 – 16:00 uur
  • Waar : Biljartzaal Skilpaed 1 te Menaam [GoogleMap]

Documentatie Menaam - Wie zijn verleden niet kent, heeft geen identiteit


tekst: Menaldumdorp.nl webredactie (hv)

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.