Multifunctionele ijsbaan Menaam - Gelegen in het centrum van Menaam langs de Orxmasingel en de Graldasingel. Het terrein bestaat uit een deel grasveld, een deel verhard speelveld en een Jeu de Boules baan. De ijsbaan valt gedeeltelijk onder verantwoording van Dorpsbelang Menaam en is in gebruik door twee vaste verengingen namelijk ijsvereniging DOW Menaam en de Jeu de Boules vereniging Tûk en Rekke.

Verder wordt het veld gebruikt voor vele dorpsactiviteiten zoals tijdens het Dorpsfeest Menaam, voor evenementen, concerten, optredens, instructie, en verschillende sportfaciliteiten voor verenigingen in Menaam. Daarnaast is het ook een prachtig en ruim verhard speelveld voor jeugd en ouderen.

Wilt u in de periode april tot en met november gebruikmaken van het geasfalteerde deel van de ijsbaan voor een evenement, dan dient u zich vooraf te melden bij Dorpsbelang. Het grasveld heeft dan een landbouw bestemming en daar is gebruik zonder toestemming niet toegestaan.

 

Vaste gebruikers zijn:

DOW IJsclub Menaam (De Oanhâlder Wint)sinds 1967 [LINK]
Tûk en Rekke Jeu de boules vereniging Menaam [LINK]


Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.