JSN ImageShow (mfa)

Uw foto's op www.menaldumdorp.nl ?

Welkom op de pagina van het MFA Menaam
Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom de uitgevoerde activiteiten, de stand van zaken rondom de voorbereidingen, de geplande activiteiten en andere onderwerpen die raakvlakken hebben met het MFA.

Houd de pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. We zijn volop bezig om voor ons allemaal een prachtige plek de genereren. Dit kunnen we niet alleen, maar samen! Zo organiseren we met enthousiaste vrijwilligers diverse activiteiten, komen we samen en genieten van het samenzijn.

Check ook onze Facebookpagina of Instagrampagina! Volg het MFA en blijf verbonden! 

Een MFA, wat is dat nu eigenlijk?
De afkorting MFA staat letterlijk voor multifunctionele accommodatie. Kortgezegd is dit een centrale locatie waaruit verschillende maatschappelijke organisaties hun voorzieningen, producten en diensten aanbieden.

Voor Menaam staat een MFA voor meer!
Het MFA in Menaam moet een centrale plek worden, midden in het dorp, waarin we elkaar kunnen treffen, (maatschappelijke) activiteiten kunnen organiseren en een plek waar de diverse verenigingen hun thuisbasis vormen. Een plek die het dorp verbindt! Een plek voor iedereen, waar iedereen gelijk is.

Wij hopen deze plek, samen met jullie, snel te kunnen realiseren. U toch ook?

Met elkaar, voor elkaar!  

Werkgroep MFA Menaam

Gymlokaal

 

MYL sinds 1966

MFA Menaam (facebook)

 MFA Facebook

Agenda MFA

Geen evenementen
Ga naar boven