JSN ImageShow (mfa)

Uw foto's op www.menaldumdorp.nl ?

MFA Freed Sac

MENAAM 25 november 2020 - De decembermaand. Een maand waarin feestdagen centraal staan en waarin iedereen, samen met dierbaren, de donkere dagen doorbrengt. Een maand waarin samenzijn en gezelligheid er bij hoort. De Coronamaatregelen zorgen voor een andere invulling van deze maand, maar denk om elkaar. Ook nu.  Wij hopen dat we deze maand volgend jaar, in goede gezondheid, dubbel en dwars met zijn allen mogen inhalen! 

Zoals jullie wellicht hebben gezien zijn wij de afgelopen tijd actief op diverse social media kanalen. Heb je het nieuws gemist?
Volg ons dan ook op Instagram of  Facebook. We proberen jullie via diverse blogs op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en activiteiten. Ook wordt op dit moment hard gewerkt aan de webpagina van het MFA op deze website (www.menaldumdorp.nl).  

Wij hopen jullie hiermee nog beter te informeren omtrent de voortgang van het MFA in Menaam. 

Inspireren en uitwerken
Zoals eerder aangegeven zijn we op dit moment kritisch aan het kijken naar het ontwerp van het toekomstige MFA in Menaam. Hiervoor hebben wij contact gezocht met derden om ons mee te nemen in de mogelijkheden. Op basis van nieuwe inzichten en ideeën gaan we dan volop verder met de uitwerking en voorbereiding op realisatie. Hiermee komen we met kleine stapjes dichter bij de daadwerkelijke realisatie. Binnenkort vertellen wij jullie hier meer over.

Hebben jullie vragen, opmerkingen of ideeën? Stuur een DM op Instagram, een bericht op Facebook of neem contact op via deze pagina

Werkgroep MFA Menaam


 

 

MENAAM oktober 2020 - De afgelopen tijd is het wat stiller geweest rondom het MFA. Dat betekent uiteraard niet dat er achter de schermen niks gebeurd. We hebben 3 nieuwe leden in onze werkgroep die enthousiast meedenken. Het zijn Fiona van der Zee, Erik Krol en Ruud van der Slik.

We zijn tot de conclusie gekomen dat vanwege een aantal ontwikkelingen we het ontwerp opnieuw kritisch moeten gaan bekijken. Denk bijvoorbeeld aan stijging van de bouwkosten, economische recessie, krimp enz.

Wat is wenselijk en wat is haalbaar.

Ons huidige plan is al van een x aantal jaren terug en daarom hebben we contact gezocht met derden om met ons mee te kijken en te vergelijken. We willen natuurlijk het hoogst haalbare voor Menaam en we willen niet voor financiële verrassingen komen te staan.
Dus ook al is het wat stil geweest van onze kant, weet dat we druk bezig zijn!

We houden jullie op de hoogte van de komende ontwikkelingen.

MFA Thermo2Stand bijgewerkt tot en met 1 november 2020
MET ELKAAR – VOOR ELKAAR


 

Hallo Menamers, Reminder!
 
Wat: Activiteitenavond MFA
Waar: Tuorrebout op het Skilpaed
Wanneer: 14 januari om 20.00 uur
Wie: Iedereen
 
In november is er een drukbezochte bijeenkomst geweest. Er zijn plannen gemaakt, die de komende tijd uitgewerkt zullen moeten worden. 
  • Februari: Playbackshow
  • Maart: Pubquiz
  • April: Rommelmarkt, Bingo
  • Mei: ..................
  • Juni: Midnightwalk

  • September: .............
  • Oktober ...............
  • November...............
  • December: Kryskuier, Dickensfestijn
Alle hulp is welkom om deze activiteiten te laten slagen. Schroom niet en kom langs. De koffie staat klaar!
MFA Menaam

MET ELKAAR – VOOR ELKAAR

 

MYL sinds 1966

MFA Menaam (facebook)

 MFA Facebook

Agenda MFA

Geen evenementen
Ga naar boven