Straatfestival Menaam zaterdag 14 sept a.s.– Opbrengst MFA

Op zaterdag 14 september vindt in Menaam vanaf 15:00 uur het allereerste straatfestival plaats. Een evenement dat wordt georganiseerd t.b.v. een nieuw te bouwen Multi Functionele Accommodatie. Eén van een reeks van  activiteiten die wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de nieuwbouw.

Maar liefst 21 verenigingen, groepen, acts hebben zich opgegeven om mee te doen aan het straatfestival in de dorpskern van Menaam. De bedoeling is zoveel mogelijk enthousiast publiek op de been te brengen om deze bruisende route langs alle deelnemers te volgen. Een actieve tocht, welke voor jong en oud interessant is. Er kan vanaf 15:00 uur op 3 punten worden gestart. Tegen betaling ontvangt iedere deelnemer een startbewijs met de route. Tijdens de route kunnen er letters worden gescoord waarmee aan het eind van de rit een slagzin kan worden gevormd. Op de afterparty, met DJ Marten, rond de klok van 18:00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden op de plek van het nieuwe MFA en kan er gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Mis het niet, kom ook, kies je startpunt en volg een bruisende route vol met muziek, dans, theater, sport en meer. Raad de zin en win! Start vanaf 15:00 uur!

Volg ons via facebook voor het laatste nieuws: facebook.com/werkgroepmenaam of www.menaldumdorp.nl

MFA Menaam   Deelname (graag gepast betalen!):
Volw. en jeugd vanaf 12 jaar        € 4,-
Kinderen 4 tm 12 Jaar                  € 2,-

Startpunten (vanaf 15:00 uur):
* Nij Statelân
* Hoek Camstrastrjitte/Greatebuorren
* Gemeentehuis
MFA—MET ELKAAR VOOR ELKAAR—MFA