MENAAM 25 november 2020 - De decembermaand. Een maand waarin feestdagen centraal staan en waarin iedereen, samen met dierbaren, de donkere dagen doorbrengt. Een maand waarin samenzijn en gezelligheid er bij hoort. De Coronamaatregelen zorgen voor een andere invulling van deze maand, maar denk om elkaar. Ook nu.  Wij hopen dat we deze maand volgend jaar, in goede gezondheid, dubbel en dwars met zijn allen mogen inhalen! 

Zoals jullie wellicht hebben gezien zijn wij de afgelopen tijd actief op diverse social media kanalen. Heb je het nieuws gemist?
Volg ons dan ook op Instagram of  Facebook. We proberen jullie via diverse blogs op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en activiteiten. Ook wordt op dit moment hard gewerkt aan de webpagina van het MFA op deze website (www.menaldumdorp.nl).  

Wij hopen jullie hiermee nog beter te informeren omtrent de voortgang van het MFA in Menaam. 

Inspireren en uitwerken
Zoals eerder aangegeven zijn we op dit moment kritisch aan het kijken naar het ontwerp van het toekomstige MFA in Menaam. Hiervoor hebben wij contact gezocht met derden om ons mee te nemen in de mogelijkheden. Op basis van nieuwe inzichten en ideeën gaan we dan volop verder met de uitwerking en voorbereiding op realisatie. Hiermee komen we met kleine stapjes dichter bij de daadwerkelijke realisatie. Binnenkort vertellen wij jullie hier meer over.

Hebben jullie vragen, opmerkingen of ideeën? Stuur een DM op Instagram, een bericht op Facebook of neem contact op via deze pagina

Werkgroep MFA Menaam