Menaam 12 februari 2021 – Volgende fase aangebroken in de voorbereiding van het MFA
De winter is nu toch echt zichtbaar aangebroken en wat doet dat de mens goed. Overdag lekker genieten van het koude winterweer en in de avond heerlijk weer tot rust komen met de MFA Freedsac.
Deze is massaal verkocht en de opbrengst komt volledig ten goede aan het MFA Menaam. Nogmaals dank daarvoor.

Wij gaan door!
Ondanks alle maatregelen, waarin we de gezelligheid nog even moeten missen, gaat de werkgroep van het MFA Menaam gewoon door! Middels overleggen via Teams en Jitsy bespreken wij de lopende zaken.
Het liefste wilden wij een bijeenkomst plannen waar wij iedereen mee konden nemen in de stand van zaken, maar dit is helaas niet mogelijk. Dus willen we jullie via de digitale kanalen op de hoogte houden. 

Nadenken, terugdenken en vooruitdenken
Zoals eerder aangegeven zijn wij bezig geweest het ontwerp kritisch te bekijken en nogmaals gekeken wat wenselijk en haalbaar is. Om hier een beter beeld van te krijgen hebben we een andere architect gevraagd een plan uit te werken wat minder geld zou kosten maar wel alles zou bevatten. Als werkgroep hebben we op basis van dit plan geconstateerd dat minimalisatie van het eerdere plan het gevoel zou doen verdwijnen en het niet meer aan zou sluiten bij het gedachtegoed die wij voor ogen hebben.

Daarom gaan wij door met het plan van ELK Architecten en gebruiken dit als basis voor de volgende fase. Wel met een aantal aanpassingen welke ten goede komen aan de bouwkosten.

Offertetraject is gestart
Inmiddels ligt het door ons aangepaste ontwerp bij 4 (grotere) bouwbedrijven voor het uitbrengen van een offerte. In een eerder stadium is door de bouw- en klusbedrijven in Menaam aangegeven dat zo’n project te groot is en is toen geadviseerd grotere bouwbedrijven te benaderen. Vandaar dat deze keuze is gemaakt. Hierin willen we als werkgroep open en transparant over communiceren.

Geldinzameling gaat door
Ondanks de coronamaatregelen gaan de inzamelacties gewoon door. Uiteraard wat binnen de maatregelen past. Mocht je hierin ideeën hebben, geef het aan!

Want wij kunnen dit niet alleen. Wij, als werkgroep, hebben jullie nodig!

MET ELKAAR, VOOR ELKAAR! Samen kunnen we een prachtig MFA in Menaam realiseren!

We houden jullie op de hoogte!

Werkgroep MFA Menaam

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.