MENAAM 25 augustus 2019 - Op 25 augustus hebben ongeveer 700 deelnemers met Amerikaanse auto’s en motoren weer voor veel spektakel gezorgd op de ijsbaan van Menaam.

IMG 7701bc (Custom)

Het was weer een internationaal gebeuren met Duitsers, Belgen en zelfs een Fransman met zijn Corvette. Het evenement heeft ruim 4000 belangstellende getrokken die onder een stralende zon hebben genoten.

IMG 7650bc (Custom) IMG 7693bc (Custom) IMG 7704bc (Custom)
 IMG 7729bc (Custom)  IMG 7684bc (Custom)  IMG 7784bc (Custom)

Kijk ook op Facebook Friesian American Sunday:
FotoAlbum Menaldumdorp of diashow.


 

Impressie van de Frisian American Sunday, gehouden op het multifunctionele ijsbaan terrein van Menaam. Met veel zon en zo'n dikke 30C in de schaduw een prachtige dag met veel Amerikaans rollend en blinkend materieel. Naar schatting waren er zo'n 700 voertuigen en er was veel publieke belangstelling.

foto's/video www.menaldumdorp.nl

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.