JSN ImageShow (site)

Uw foto's op www.menaldumdorp.nl ?

Crowdfundingsactie voor jubilerende fanfare Constantia

Begin januari heeft Vereniging Fanfare Constantia een crowdfundingsactie opgezet om donaties te werven voor de realisatie van een buitenlandse concertreis. Dit jaar bestaat Constantia 125 jaar en in het kader daarvan heeft de fanfare diverse activiteiten in de planning staan, waaronder meerdere concerten in Menaam.

Constantia wil voor de inwoners van Menaam en omgeving op een mooie manier aandacht besteden aan het jubileum, maar wil ook graag de leden zelf iets bijzonders bieden. Gekozen is voor een concert- en cultuurreis naar het Moezelgebied in Duitsland. De leden gaan daar twee optredens verzorgen en daarnaast ook excursies doen om de cultuur in dit mooie gebied te proeven.

 AWA7619 origineel 9Mb Medium

Voor de activiteiten in het jubileumjaar zijn extra inkomsten nodig. Diverse fondsen dragen hieraan bij, evenals de middenstand in Menaam. De reis naar de Moezel vraagt echter extra ondersteuning in de kosten. De fanfare hoopt via de crowdfundingsactie voldoende inkomsten te genereren.

Afhankelijk van het gedoneerde bedrag biedt Constantia de donateurs tegenprestaties in de vorm van vrijkaarten voor de concerten, huiskamerconcerten, een uur gratis privéles van een van de docenten, en bedrijfspromotie voor donerende bedrijven. De actie loopt tot en met 16 februari via voordekunst.nl. Wanneer gezocht wordt op ‘Constantia’ of ‘Menaam’ verschijnt het project in beeld.

Meer informatie Fanfare Constantia zie www.constantia.frl


 

[dit artikel delen op]

FB Doarpsbilang

FB Logo

Naast Menaldumdorp heeft Dorpsbelang Menaam nu ook een Facebook Pagina!!
Op deze manier willen wij jullie op de hoogte houden van de activiteiten waar dorpsbelang zich mee bezig houdt.

Like onze pagina en nodig alle Menamers om je heen uit om dit ook te doen!


 

MYL sinds 1966

Gemeente Waadhoeke

2018
Logo GemWaadhoeke200px

Weerslag.nl

Bosk en Iepen Fjild

IMG 5453bc200px

Doarpsbilang Menaem

feintsje logo1e Mobile

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie: internet@menaldumdorp.nl

  FB Feintsje
(c)2004 - 2020 www.menaldumdorp.nl  
Ga naar boven