MENAAM 29 februari 2020 - Zaterdagavond begroette fanfare Constantia in de PKN-kerk rond de 180 luisteraars bij het duo-concert met close harmony koor Vocal Chain uit Harlingen. Het was het eerste concert in het jubileumjaar van Constantia, dat dit jaar 125 jaar bestaat.

Het publiek genoot van een bijzonder en afwisselend programma en het optreden werd zeer positief gewaardeerd. De combinatie koor en orkest kwam goed tot zijn recht, zeker ook door de mooie akoestiek van de kerk. Ook mooi om te ervaren was dat de stukken die het koor alleen bracht volle waardering kregen van het orkest, en andersom ook.

foto x lent SmallFanfare Constantia Menaam samen met het close harmony koor Vocal Chain uit Harlingen
Foto Anne Waterlander - X-Lent for you.

Constantia en Vocal Chain brachten als toegift Adiemus van Karl Jenkins, ook bekend van de vertolking door Enya. Dit prachtige melodieuze samenspel van stemmen en instrumenten viel ook zeer in de smaak bij het publiek. Een succesvol begin van het jubileumjaar van Constantia, gevolgd door nog een aantal mooie concerten in de loop van dit jaar.

Meer nieuws over Constantia of Vocal Chain zie hun website.
Fotografie met dank aan X-Lent.

Jubileumflyer versie 3 website header


 

 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje