MENAAM 10 oktober 2020 – Als dank voor hun bijzondere bijdrage aan ons dorp, kregen Johannes en Sjoerdstje Huizenga uit handen van het Dorpsbelang bestuur een bijzonder aandenken. Een afbeelding van hun bakkerswinkeltje dat in de afgelopen 110 jaar was gevestigd aan de Greatebuorren in Menaam.

Een tafereel van hun winkel met alle details rondom, inclusief de Menamer toren op de achtergrond. Het geheel is opgebouwd uit meerdere roestvaststalen delen. Hierdoor ontstaat een prachtig drie dimensionaal schouwspel.

IMG 9507 VoorzijdeBC Large2

Het ontwerp en de productie is afkomstig van het Menamer bedrijf GJ Metal Art van Gjalt en José (Vriesinga), opgericht in 2019. Beiden zijn erg creatief en samen maken zijn de mooiste producten zoals roestvaststalen naamborden, huisnummers en wat u maar wenst. Naast roestvaststaal kan ook gebruik gemaakt worden van corten staal of een combinatie hiervan.

foto: menaldumdorp.nl
Meer weten over dit bedrijf en hun producten, zie hun website op gj-metalart.nl


 

 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje