Dorpsbelang Menaam, 9 maart 2021 - Beste dorpsgenoten, In september 2019 kwam ons ter ore dat de 20201209 Menaam Largegemeente de beplanting in de perken op de Rypsterdyk wou vervangen door gras. Deze vervanging had de gemeente niet met Dorpsbelang besproken.

Aangezien wij juist het aanzicht van het dorp belangrijk vinden (zie de mooie bloempotten bij binnenkomst van Menaam) zijn wij in gesprek gegaan met omwonenden en de gemeente.

Deze gesprekken hebben er tot geleid dat de gemeente met een nieuw plan is gekomen! (zie afbeelding)

Wij en de omwonenden zijn hier zeer blij mee.

Mocht u in uw omgeving/buurt zien dat de gemeente perken gaat leeghalen en vervangen door gras, dan zouden wij het fijn vinden als u dit meldt naar .

Namens dorpsbelang,

Marga Bouwman.


 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.