Maandag 3 mei is het zover: de eerste bewoners zullen hun intrek nemen in IenhoarnState (moderne woonlocatie met dertig appartementen voor mensen met dementie). We hebben heel wat rondleidingen gegeven de afgelopen weken in het voormalige gemeentehuis. Zo vlak voor de opening willen we de inwoners van Menaam ook de mogelijkheid bieden om een kijkje te nemen in onze bijzondere locatie.

 IenhoarnState Menaam Medium

Daarom organiseren we zaterdagmiddag 1 mei de mogelijkheid van een wandeling door het gebouw voor belangstellenden. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen: daarom is deze openstelling beperkt tot uitsluitend een doorlooproute van ongeveer 15 minuten, waarin u een indruk kunt opdoen hoe het gebouw er van binnen uitziet.

We gaan er vanuit dat u alleen komt als u geen Corona gerelateerde klachten hebt.

We zorgen voor goede looproutes, bezoekers kunnen per tweetal door het pand.

U hoeft zich niet aan te melden maar omdat we de 1,5 meter afstand in acht nemen, kan het zijn dat u even moet wachten voordat u naar binnen kunt.

Uiteraard zijn er medewerkers van IenhoarnState aanwezig om een korte toelichting te geven.

 

Wij vragen u met maximaal 2 personen tegelijk te komen, een mondkapje te dragen en de 1.5m afstand te respecteren.

Graag tot ziens op 1 mei!

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje