MENAAM 1 mei 2021 Zaterdagmiddag organiseerde IenhoarnState een wandelroute door het voormalige gemeentehuis van Menaam. Ruim 170 dorpsgenoten/belangstellenden hebben onze moderne woonlocatie met dertig appartementen voor mensen met dementie bezocht. Hartelijk dank voor jullie interesse, dat doet ons erg goed.

Maandag 3 mei zijn tien bewoners van KSW Nijstatelân verhuisd naar IenhoarnState. Vanaf volgende week komen de eerste nieuwe bewoners. De komende maanden zal sprake zijn van een gefaseerde instroom, in september zullen alle appartementen naar verwachting bewoond zijn.

Bezoeker achter pianobc Plant van buren bc
Bezoeker speelt spontaan Feintsje fan Menaem Bloemstuk kado van de buren

 

Wij vinden het welzijn van onze bewoners erg belangrijk, we willen ‘leven aan de dagen toevoegen’. Het contact met dorpsbewoners kan hierin van waarde zijn. Daarom zoeken wij vrijwilligers die hier iets in willen betekenen. Zo kunt u ondersteunen bij bestaande activiteiten voor cliënten (bijv. op het gebied van creativiteit, muziek en beweging) maar breng ook gerust uw eigen ideeën en creativiteit mee.

Lijkt het u leuk om een steentje bij te dragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via / 0518-45 35 70.

Kijk voor meer informatie op: www.paletgroep.nl/wonen-bij-ons/ienhoarnstatefoto van dhr Taekema (oud dorpsbewoner), hij is maandag verhuisd naar IenhoarnState.

Verhuizing dhr Taekema (oud dorpsbewoner)


 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje