MENAAM 3 juli 2021 – Na 42 jaar sluiten Koos en Aafke van Smeden definitief de deur van hun slagerij aan de Greatebuorren in Menaam. Het levenswerk van een kwaliteitsslager waarvan het vlees afkomstig is van Nederlandse bodem.

20210702 122443Koos en Aafke wm Small

Voor sommige Menamers het afsluiten van een lange periode van een plakje worst als kind tot jarenlang vaste klant bij Koos en Aafke.

Reden voor Doarpsbilang Menaem het echtpaar te danken voor hun jarenlange geweldige inzet als kwaliteitsslagerij in Menaam. Na een korte toespraak namens het bestuur door Sjoerd Buren een bijzonder aandenken. De slagerij aan de Greatebuorren heel creatief in beeld gebracht door Gjalt en José van GJ Metal Art in Menaam.

20210703 101004 bcwm Small 20210703 101247 Cadeau dorpsbelang Medium
 Cadeau Dorpsbelang Menaam  gemaakt door GJ Metal Art [LINK]

Deze definitieve sluiting betekent alweer het inleveren van een bijzondere winkel in Menaam. Waren het in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw 6 slagers in Menaam, is nu Van Smeden de laatste slager in ons dorp die definitief de vleeshaak opbergt.

Wij wensen Koos en Aafke van Smeden en hun trouwe (jonge) personeelsleden alle goeds voor de toekomst.

20210703 101330 slagerij van smeden leegverkoop Medium

Dit is het laatste (3 juli 2021)


Ook belangstelling voor de creaties van GJ Metal Art, zie hun website [gj-metalart.nl] of FB Pagina voor informatie en meer mooie voorbeelden. [LINK]

(c) Doarpsbilang Menaem
Redactie en foto's www.menaldumdorp.nl (Henri Visser)

 

 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje