MENAAM – Vrijdagavond 2 juli gaf Constantia een zomerconcert, op het ijsbaanterrein in Menaam. Of het weer zou meewerken was de vraag vanaf het moment dat begonnen werd met de Zomerconcert 3voorbereiding. Maar de weergoden waren Constantia gunstig gezind: stralende zon en windstil!

Zomerconcert 1

Voor het eerst sinds anderhalf jaar werd er weer opgetreden. Er waren zo’n 50 bezoekers. Zoals was gevraagd, namen veel van hen een eigen tuin/campingstoel mee. Dat gaf een zomerse aanblik, mooi passend bij een concert in juli.

Constantia bracht een gevarieerd repertoire, onder andere pop (Coldplay on Stage), een polka (Böhmische Liebe) en jazz (Big Spender). Zo nu en dan met begeleiding van een enthousiaste merel.Zomerconcert 2
Het was ook het slotconcert van het seizoen. De orkestleden hopen dat zij na de zomer weer door kunnen zonder beperkingen.


Meer weten over de fanfare Constania Menaam, bezoek dan hun website [www.constantia.frl]
foto's en tekst PR Constantia

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.