14 november 2021 -  De Tocht is de spectakel musical die oktober volgend jaar in premiere zal gaan. Een bijzonder moment voor de Menaemer Feintsjes die normalieter langs het ijs garant staan voor een leuk feest, nu langs het ijs op de 11-steden route en dat in november op een drijvende ijsbaan.

De Menaemer Feintsjes zijn van oorsprong in 2005 afkomstig uit de Menamer fanfare Constantia. Vanaf 2009 zijn de Feintsjes een begrip in de dweil en feestwereld van de blaasmuziek. Met 4 keer Nederlands kampioen in Bemmer en 5 keer Nationaal kampioen in Voorthuizen, staan de Feintsjes garent voor een muzikaal feest. Zo ook werkten zij mee aan de varende ijsbaan van 30 meter op het 11-steden water, onderdeel van de landelijke campagne voor de musical "De Tocht" Zij staan niet alleen voor op de varende ijsbaan, maar spelen ook mee in de bijbehrende muziek.

Meer weten over de Feintsjes: [https://feintsjes.nl/]
foto's Feintsjes op instagram [LINK]

De varende ijsbaan met video [LINK]
Over de musical "De Tocht"  [LINK]


Video: "De Tocht" www.musicaldetocht.frl

 


 

 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje