MENAAM 20 november 2021 – Tjonge het was vandaag weer echt sinterklazenweer, koud maar gelukkig helemaal droog. De sint is verwelkom door heel veel kinderen die vol verwachting achter de gezamenlijke muziekkorpsen CMH, Oranje en Concordia aanliepen, sommige marcheren voorop, met de grote vraag: “waar is toch die sinterklaas”

IMG 1316 bc Medium

Op de hoek Mieddyk-Orxmasingel eindelijk het moment, daar is sinterklaas met zijn gevolg op een mooie koets getrokken door een prachtig paard. De lange sinterklaasstoet volgde een lange route door Menaam om uiteindelijk op de multifunctionele ijsbaan in het centrum bijeen te komen voor het sinterklaasfeest. Een aangepaste route en plaats, alles vanwege Corona en dit volledig in de buitenlucht te organiseren. Tijd om vanaf deze ontmoeting met sinterklaas vol verwachting te genieten van deze bijzondere sinterklaastijd.

 

 


 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje