MENAAM januari 2022 Goed nieuws voor Menaam - Buurtmarkt Better Foar Letter heeft afgelopen zaterdag ( 22-1-2022 ) de eerste prijs gewonnen in de provinciale verkiezing van KERN MET PIT. Met deze verkiezing werd een geld bedrag gewonnen van € 1.500,-

Uit de negen genomineerde projecten werd ons project gekozen als winnaar. Als buurtmarkt dingen we nu mee in de landelijk verkiezing van KERN MET PIT.

Winnaars kern met pit1

Heeft u al eens gekeken op onze web site : www.betterfoarletter.nl

Als lid kunt u wekelijks lokale producten online shoppen, die dan op zaterdag voor u klaar staan. De producten zijn biologisch of duurzaam geproduceerd en komen uit de regio. Op dit moment zijn er 19 leveranciers van producten, dus volop keuze uit verse producten. De producten wisselen in het seizoen en worden met minimaal gebruik van verpakkings materiaal uitgeleverd. Doordat we lokale producten hebben korten we op transport afstanden. Al met al dragen we bij aan een stukje verbetering van de aarde en bewustwording van ons voedsel.
Interesse ? Mail naar :

De buurtmarkt Better Foar Letter

Logo buurtmarkt

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.