MENAAM 11 februari 2022 - Eerder hebben wij melding gemaakt dat ons Feintsje fan Menaem op zoek was naar zijn naambordje. Vandaag ontvingen wij het bericht dat het bordje terecht was en dat het binnenkort weer teruggeplaatst zal worden.IMG 1479 feintsje Small

Mogelijk dat in de nabije toekomst ook gekeken kan worden naar het metselwerk van de sokkel waarop het feintsje is geplaatst. Met een goede schoonmaakbeurt en nieuw voegwerk zal het geheel weer flink opfleuren en jaren bestand zijn tegen de elementen van het weer.

Oorspronkelijk bericht 6 februari - Beste Menamers, Het lijkt erop dat ons Feintsje in het midden van ons dorp zijn naamplaatje is kwijtgeraakt. Wie weet of heeft enig idee waar het plaatje terug te vinden is. Tips zijn van harte welkom. Verder zijn er meerdere mutaties geweest op menaldumdorp.nl

IMG 1503 verkleind2 IMG 5624 Plaatje feintsje
Het verdwenen naamplaatje is gelukkig weer terecht.
foto's menaldumdorp.nl

 

 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.