Schatzenburg 30 december 2022 – In een volledig publiek bezette sporthal de laatste optredens van de drumfanfares Concordia Sexbierum, Oranje Minnertsga en CMH Menaldum.

Het Fusie Spektakel speciaal georganiseerd voor het afscheid van deze onderdelen, maar ook voor een nieuwe start in een tijd dat verenigingen in en buiten Waadhoeke onder druk staan. Niet alleen Corona is hier de oorzaak van, maar o.a. ook de toenemende kosten voor verenigingen zelf en voor de leden thuis.

IMG 3955 Medium

Tijdens dit muziekspektakel opende de drum- en showfanfare de avond met daarna uitgebreid aandacht voor de vele majorette, colorguards en kinderdans onderdelen van verschillende niveaus. Zij lieten als Try Out voor de eerste keer hun show zien voor de winterwedstrijden.

Tijdens de shows een bijzonder welkom aan de notaris die tijdens deze avond de nieuwe vereniging kwam formaliseren. De acte werd ondertekend door afgevaardigden van de drie verenigingen vanuit de besturen. Tot slot was het de notaris die de laatste handtekening zette zodat precies op 1 januari 2023 de nieuwe vereniging officieel een feit is. De nieuwe Drum- en Showfanfare in de gemeente Waadhoeke staat dus vanaf nu als “DSG” formeel in de boeken. "Door Samenwerking Groot" gaat met heel veel jeugd en inspiratie een mooie toekomst in.

IMG 4005bc Small IMG 4004bc Small
Toespraak Anne Peter van Dijk voorafgaand aan de formele ondertekening De ondertekenaars namens de drie verenigingen
foto's Menaldumdorp.nl

Namens de redacties onze felicitaties aan het nieuwe bestuur en alle leden van DSG.
Wij wensen jullie alle succes voor het nieuwe jaar en nog vele prachtige jaren naar een verre toekomst.

20221230 211005bc Small

Show- & Drumfanfare DSG is te vinden op [facebook]

Over naar de nieuwe DSG – Connection

  • Kids Class (Concordia)
  • Kids Class (CMH)
  • Kinderdans (Oranje Minnertsga)
  • B-Junioren (Oranje)
  • Concordia Cadets
  • Cadets (CMH)
  • Jong CMH (Slagwerkers)
  • A-Senioren (Oranje)
  • Regional A (Concordia/CMH)
  • A-Class (Concordia)

 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.