MENAAM 11 november 2023 - Fanfare Constantia Menaam, onder leiding van dirigent Andries Kramer, slaan de muzikale handen ineen met de klezmerband "Di Gojim" om een muzikale ervaring te creëren die zowel hartverwarmend als opzwepend is. Met deze bijzondere samenwerking brengen zij de rijke klanken van klezmer- en Balkanmuziek naar Menaam en belooft een bijzonder spektakel voor muziekliefhebbers.Constantia diGojim poster Large

De fanfare Constantia Menaam heeft een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige muziekuitvoeringen in de regio en in Menaam. Onder leiding van dirigent Andries Kramer verkennen zij de nieuwe horizonten in de wereld van de blaasmuziek. Deze keer nemen zij het publiek mee op een muzikale reis vol verrassingen en emoties.

"Di Gojim" is een klezmerband die bekend staat om hun virtuoze uitvoeringen van Balkan- en klezmermuziek. Ze combineren traditionele klanken met een eigentijdse twist en creëren zo een opwindende en unieke luisterervaring. Hun passie voor muziek en vakmanschap zorgt voor een energieke sfeer die het publiek niet snel zal vergeten.

Samen beloven Constantia en "Di Gojim" een avond vol betoverende melodieën en opzwepende ritmes. Deze samenwerking van twee heel verschillende muzikale tradities is een bewijs van de universele taal van muziek en de kracht ervan om mensen te verbinden, ongeacht hun achtergrond.

Of je nu een fan bent van klezmermuziek, fanfare-ensembles of gewoon op zoek bent naar een avond vol muzikale verrassingen, dit unieke concert zal zeker aan de verwachtingen voldoen. Mis deze gelegenheid niet om getuige te zijn van een onvergetelijke muzikale reis.

Concert Fanfare en Klezmer

  • Datum: Zaterdag 11 november 2023
  • Plaats: Kerk te Menaam (Skilpaed 2, 9036 MH Menaam)
  • Aanvang: 20:00 uur, kerk open vanaf 19:30 uur
  • Entree: € 7,50 inclusief pauze dankje
    (donateurs Constantia vrij entree)
    Geen voorverkoop

Bron: Constantia Menaam [WEBSITE]
Meer informatie Di Gojim [LINK]
tekst Menaldumdorp.nl

 

 

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.