Menaam, 26 mei 2024 – Met 61 stands onder de lentezon was de Wollig Landleven Fair in het centrum van ons dorp een gezellig en succesvol evenement.

IMG 5214bc Medium 

Deze sfeervolle fair had wol, lifestyle en streekproducten als de drie hoofdthema’s, maar er was nog veel meer te zien, te eten en te kopen. Dankzij het prachtige weer was het gezellig druk op de markt, waar de passie en het vakmanschap in de kramen duidelijk zichtbaar waren.

IMG 5182bc Medium De sokkenbreimachine IMG 5187bc Medium
IMG 5188bc Medium IMG 5190bc Medium IMG 5201bc Medium
IMG 5220bc Medium IMG 5202bc Medium IMG 5217bc Medium

 Foto's (c) 2024 Menaldumdorp.nl

De markt vond dit jaar plaats in het centrum van Menaam, op een voor het verkeer afgesloten deel aan de Mieddyk, het Langpaed en de Lytsedyk. Deze prachtige markt moest helaas in de middag vroegtijdig worden beëindigd vanwege een opkomende stevige bui met veel regen, wind en onweer.


tekst en foto’s Menaldumdorp.nl

Meer informatie: www.wolliglandleven.nl

[dit artikel delen op]

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.