Menaldum 17 februari 2006

Ruim 50 jongeren waren aanwezig op onze inspraakavond over de multifunctionele ijsbaan op vrijdag jl.. Ook de wethouders A. Dijkstra en L.Pen waren aanwezig.
De zeer geanimeerde sfeer plus de vol enthousiaste jongeren zorgden voor een succesvolle avond. Idee?n waren er voldoende. Enkele jongeren hadden zelfs voorbeelden van internet gehaald en brachten deze naar voren.
Het ontbreken van een jeugdhonk werd ook naar voren gebracht. Dit is zeker iets waar wij als dorpsbelang verder mee willen, mede omdat het ook in de dorpsvisie is benoemd.
Benoemde onderdelen voor de invulling van de ijsbaan waren: half pipe, quater pipe, voetbalgoal, basketbal, volleybal, een overdekte bank en het organiseren van aktiviteiten.

Als aktiviteiten werden genoemd een break dance demo, skeelerwedstrijd, straatvoetbal en bezigheden samenhangend met ijspret.
Voor het vervolg zal heel veel afhangen van subsidies. De betreffende aanvragen zijn of worden binnenkort verstuurd. De Gemeente en ook de politieke partijen zijn positief over het projekt en misschien dat we na de zomervakantie los kunnen gaan. Mocht het projekt doorgang vinden dan zal er een beheerscommissie worden aangesteld, waar nu al jongeren bereid waren om in mee te participeren. Voor nadere berichten verwijs ik u naar Menaam in ?t Ljocht of de website.
Al met al kunnen wij als commissie terugzien op een zeer geslaagde avond!

[dit artikel delen op]





Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.