Menaldum 13 oktober 2005

Dagelijkse zijn binnen de zorgcentra vele vrijwilligers actief ter ondersteuning van het vaste personeel, maar zeker ter ondersteuning van die bewoners waarbij het allemaal wat minder gaat dan vroeger. Zo ook de vrijwilligers binnen ?Nij Statel?n? te Menaldum, een onderdeel van de Paletgroep te Leeuwarden. Deze vrijwilligers zijn op vele fronten actief. Ze organiseren kerkdiensten, runnen een winkeltje in een zorgcentrum, wandelen met ouderen, schenken koffie in de koffiezaal of ondersteunen in de groepsopvang. Daarom organiseert de stichting Palet jaarlijks een buffetavond voor al haar vrijwilligers.

vrijwil01 800x

Naast een heerlijke maaltijd volgt een avond van gezellig

vrijwil04 800x vrijwil02 800x vrijwil05 800x

samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Even lekker bijpraten, kennis uitwisselen of gewoon weten waar een andere vrijwilliger mee bezig is. Zo ook vanavond waren 70 vrijwilligers te gast in de grote zaal van Nij Statelân.


 

 

 

[dit artikel delen op]





Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie:

  FB Feintsje

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.