JSN ImageShow (site)

Uw foto's op www.menaldumdorp.nl ?

Menaldum 21 november

Het verhaal van de mus, die het project van Dominoday danig in de war schopte (vloog) is bekend. Als ludieke reactie op de dominomus reageerde twee Friese dj's van de lokale omroep radio eenhoorn met een tweetal liedjes. Lex Timmerman en Wout vd Meer (programma's Partytrax en Goud met Wout) maakte samen met Troubadour Piter Wilkens op 16 november de liedjes en zette deze op internet. Het effect? Veel media belangstelling en meer dan 20.000 bezoekers op de website. De audiobestanden werden meer dan 25.000 keer ge-download. De liedjes waren aanvankelijk alleen bedoeld voor het programma PartyTrax.

Lex Timmerman en Wout vd Meer

Een geweldige bekroning op het dagelijkse werk van de beide dj's. De liedjes zijn opnieuw opgenomen en worden deze week uitgebracht op cd-single.

Meer informatie over de muziek en de nieuwe cd-single zijn te vinden en te beluisteren op de website van radio eenhoorn.


[dit artikel delen op]

FB Doarpsbilang

FB Logo

Naast Menaldumdorp heeft Dorpsbelang Menaam nu ook een Facebook Pagina!!
Op deze manier willen wij jullie op de hoogte houden van de activiteiten waar dorpsbelang zich mee bezig houdt.

Like onze pagina en nodig alle Menamers om je heen uit om dit ook te doen!


 

MYL sinds 1966

Gemeente Waadhoeke

2018
Logo GemWaadhoeke200px

Weerslag.nl

Bosk en Iepen Fjild

IMG 5453bc200px

Doarpsbilang Menaem

feintsje logo1e Mobile

Feintsje logogrijs links

Website van het dorp Menaam (Menaldum).

De website is opgezet door dorpsbelang Menaam en werkt met een eigen redaktie.

Wij willen u informeren over het dorp Menaam, de historie, de aktualiteit, bedrijven, verenigingen, etc.. Ook u als bezoeker kan aktief gebruik maken van de site door mee te doen aan onze stellingen en op- aanmerkingen via e-mail kenbaar te maken aan onze redaktie. Vragen kunnen worden gesteld via de vermelde e-mailadressen. De website functioneert naast onze dorpskrant "Menaem in 't Ljocht". Dorpsbelang Menaldum.

Heeft u ook iets voor de website, laat het ons weten en stuur het eventueel met foto naar onze redactie: internet@menaldumdorp.nl

  FB Feintsje
(c)2004 - 2020 www.menaldumdorp.nl  
Ga naar boven