Nieuws Menaam

Het geluidsmeetnet bewijst nu al van grote waarde te zijn. Nu de F-35 en de F-16 beiden vliegen kunnen de geluidsniveaus goed vergeleken worden. Het is het eerste permanente geluidsmeetnet bij een militaire vliegbasis ter wereld.

Uitleg werkwijze geluidsmeetnet:

Het geluidsmeetnet wordt al veel gebruikt, maar ook is er nog onduidelijkheid over de werkwijze. Daarom is in de bijlage de informatie nog eens uitgelegd. Deze wordt verspreid onder de dorpen en wijken in de omgeving van de vliegbasis. Mocht het toch nog onduidelijk blijven, neem gerust contact op met het emailadres in de bijlage. Wellicht kunt u dan hulp op maat krijgen.

Zie hiervoor de bijlage: [PGMN informatie voor omwonenden]


 

jorrit posterDonderdagavond 23 januari 2020 - Maak vrijblijvend kennis met de Drum- en Showfanfare CMH Menaldum.
19:45 uur - Greatebuorren 6 te Menaam.


Meer informatie op www.cmh-menaldum.nl en https://www.facebook.com/CMHMenaldum

PR Open repetitie flyer 5MENAAM Januari 2020 - Vind jij het leuk eens met een ander orkest mee te spelen op projectbasis? Ben je al een tijdje gestopt met muziek maken en wil je de draad weer oppakken? Misschien wil je gewoon eens zien/horen hoe een repetitie bij deze fijne fanfare in zijn werk gaat?

Constantia organiseert op 17 januari (19.30 uur) een open repetitie voor een ieder die zich in bovenstaande herkent!

Wij zijn op dit moment bezig met de repetities voor ons duo-concert op 29 februari met het koor Vocal Chain. Er worden onder andere werken gespeeld van Karl Jenkins, Paul-Lovatt Cooper en Händel.

Je bent van harte welkom (vanaf) 17 januari mee te spelen! Wil je van te voren meer informatie of wil je dat we bladmuziek voor je klaar zoeken? Neem dan contact met ons op via .

Onze repetities vinden plaats in het muzieklokaal aan de Greatebuorren in Menaam. Er is parkeergelegenheid voor het gebouw. Het gebouw bevindt zich tussen de bakker en de chinees.


 Meer informatie zie [www.constantia.frl]

MYL sinds 1966

Ga naar boven