Nieuws Menaam

Op donderdag 6 oktober houdt Drum- en Showfanfare DSG een open repetitie van 19:30 tot 22:00 uur in de Roelengahal te Menaam.Poster DSG Large

DSG is een verregaand samenwerkingstraject tussen de 3 drumfanfares uit de Waadhoeke: CMH-Menaldum, Concordia Sexbierum en Oranje Minnertsga en staat voor: Door Samenwerking Groot!

Speel je een blaasinstrument of slagwerk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Pak je kans en doe vrijblijvend mee.

De instructie is deze avond in handen van Benjamin Veldhuizen ( brass ) Jurian Kampstra ( slagwerk ) en Michael bakker ( visuals ). Een uitgelezen kans om met een enthousiaste groep mensen aan de slag te gaan en te ervaren hoe leuk samen muziek maken is.

Zien we jou ook? Geef je snel op en doe mee of kom gezellig kijken.

Locatie:
Sporthal (Roelengahal) Schatzenburg Menaam
Opgeven kan via onze socials of bij Greta de Boer: 0640403999


 

[dit artikel delen op]

MENAAM september 2022 - Hierbij willen we u van harte uitnodigen voor een “Bakje in de buurt’’. Met het bakje in de buurt willen we inwoners van Menaam in contact brengen met elkaar en naast het sociaal aspect u allen voorzien van een stukje informatie op het gebied van gezondheid en welzijn.

Wij nodigen daarom alle Menamers uit om donderdag 29 September van 10.00 – 11.30 uur naar de oude bibliotheek te komen voor een “Bakje in de buurt’’.
Tijdens deze bijeenkomst zal het Documentatie Menaam ons meenemen in het verhaal over het Ontstaan en de ontwikkelingen van Menaam.

De eerstvolgende bijeenkomst:

  • Datum: Donderdag 29 September 2022
  • Tijd: 10.00 – 11.30 uur
  • Locatie: Oude bibliotheek gebouw
  • Entree: € 2,00 incl. koffie / thee met iets lekkers erbij
  • Opgave: via Piet Boerrigter 06-13660120
  • Thema : Het Ontstaan en de Ontwikkelingen van Menaam.

U kunt zich opgeven bij Dhr. Piet Boerrigter

We hopen op uw komst!

Namens de werkgroep van “Bakje in de buurt’’

 DeSkuleLogo

[dit artikel delen op]

Waadhoeke 9 september 2022 - Energietoeslag - Heb jij een laag inkomen? En betaal je iedere maand energiekosten aan een energieleverancier? Dan heb je misschien recht op de Energietoeslag. Dat is een tegemoetkoming voor de stijging van de energiekosten.

Op deze pagina staat of jij in aanmerking komt voor de Energietoeslag en of je iets moet doen om hem aan te vragen.
De hoogte van de Energietoeslag was € 800,-. Onlangs heeft het Kabinet bekend gemaakt dat de Energietoeslag verhoogd wordt naar €1300,-.

Meer informatie en de opwegwijzer is te vinden op [https://www.sozawe-nw-fryslan.nl/vergoedingen/energietoeslag/]


 

[dit artikel delen op]