MENAAM, januari 2019 - 'Open dag' zaterdag 16 maart 2019, 14.00 – 16.00 uur,

Al meer dan 45 jaar beoefenen leden van TV Schatzenburg enthousiast hun sport op het tennispark Schatzenburg. Een goed onderhouden tennispark met een mooi en gezellige clubgebouw. Ze zijn actief in een bloeiende vereniging waar, naast de tennissport, ook gezelligheid en samen zijn een belangrijke rol speelt. In dit tennisthuis biedt tennisvereniging Schatzenburg haar leden ruime mogelijkheden om zowel competitief als recreatief de tennissport te beoefenen. Is de tennissport dan misschien iets voor u, voor jou? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Nieuwsgierig naar onze accommodatie? Van harte welkom !

Logo tv schatzenburg

Zaterdagmiddag 16 maart a.s. vanaf 14.00 uur is weer onze 'Open Dag'.

  • We vertellen graag over de tennissport, onze vereniging en haar activiteiten.
  • Over tennislessen, voor jong of ouder.
  • Voor junioren en senioren. Voor beginners en gevorderden. Uit Menaam, Dronryp, maar ook uit andere plaatsen. Niet beperkt.

Tennis is op zich een redelijk goedkope sport en op Schatzenburg kun je gezond bewegen in de buitenlucht. Door onze kunstgrasbanen wordt er door het gehele jaar getennist. Ontdek dus tennisvereniging Schatzenburg en onze ruime mogelijkheden.
Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.tvschatzenburg.nl

Zelf ervaren hoe het voelt, misschien een balletje slaan? Kennismaken, informatie of advies? Gewoon langskomen. Of misschien alleen even kijken,... een praatje?
Mogelijk wilt u onze activiteiten ondersteunen, als donateur, middels sponsoring, of advertenties in ons mooie clubblad de Baanbreker. We gaan graag in gesprek.

Ons clubgebouw is altijd een gezellige verzamelplek, ervaar het zaterdag 16 maart . zelf. Koffie, thee of frisdrank staan klaar.

Maak kennis met tennis en Tennisvereniging Schatzenburg, met onze leden en onze enthousiaste clubtrainer, op deze gezellige en jaarlijkse 'Open dag'.

Tot ziens op ons tennispark !

Tennisvereniging Schatzenburg.
Rypsterdyk 23 c, Menaam

informatie:
www.tvschatzenburg.nl
email:

[dit artikel delen op]