Zomertip: Tuinen met biodiversiteit dorpsstyliste in Berltsum hele zomerperiode geopend.

BERLTSUM 7 juli 2020 - De siertuinen van Hieke Joostema-Greidanus, dorpsstyliste zijn de hele zomerperiode van juli t/m september geopend voor groepen of individueel, uitsluitend op afspraak. Het onderwerp biodiversiteit staat volop in de belangstelling en in de tuin van de dorpsstyliste krijg je veel ideeën voor eigen tuin. Afgelopen weken bleken een groot succes te zijn en daarom wordt de bezichtigingsperiode verlengd tot eind september 2020.

DSC 0161 MediumEen prachtig uitje op de fiets waarbij je altijd alles op corona-afstand goed kunt bekijken. Onder leiding van een gids krijgt u vast nieuwe ideeën over de inrichting van uw tuin: de ingerichte borders, nieuwe plantensoorten, de unieke pergola, boomgaarden, fruitbomen en uiteraard het geslaagde kruidenmengsel vol met biodiversiteit. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen terwijl u door de tuin loopt. De totale weide- en tuinoppervlakte bedraagt 10.000 m². Het afgelopen voorjaar is er nog een nieuw gedeelte aangelegd een grote verscheidenheid aan struiken, een boomgaard en een veld met biodiversiteit van 700 m² om meer vogels en insecten te trekken. Tussen de schapen door beleef je de bijzondere tuin en het mooie open landschap. Een bijzonder leuk zomeruitje vol met tuintips.

Bezichtiging

Bezichtigingstijden: dagelijks van 10.30-12.00 uur en 14.00-15.30 uur, maar in overleg kunnen we ook een tijdstip afspreken.

Kom op de fiets, lekker in beweging in de zomervakantie in combinatie met een leuk tuinuitje. Je kunt dagelijks een afspraak maken tussen 8.00 en 10.00 uur, telefoon: 0518-462542. De kosten bedragen € 4,- per persoon. Kijk ook op www.dorpsstyliste.nl Het tuinadres van de dorpsstyliste: Wiersterdyk 6A, BERLTSUM. Van harte welkom!

Hieke Joostema-Greidanus
Dorpsstyliste Berltsum


 

 

[dit artikel delen op]