Zaterdag 11 september ben je van harte welkom op de open dag bij Tennisvereniging Schatzenburg. Op de Open dag is er van alles te beleven. Je kunt vrijblijvend een balletje slaan, meedoen aan verschillende clinics en aan het introducee-toernooi. Verder kun je verschillende slagen oefenen met het ballenkanon en kun je met de snelheidsmeter meten hoe hard jij de bal kunt slaan!

Programma
TV Schatzenburg en Tennisschol Lucardie heten je van harte welkom op de open dag. In de ochtend is de jeugd van harte welkom. We starten om 10.30 uur en sluiten zo rond een uur of 13.00 af met een gezamenlijke lunch. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er volop ruimte voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Aantrekkelijk kennismakingspakket
Aan iedereen die tijdens de open dag lid wordt van onze vereniging, bieden we samen met Tennisschool Lucardie een aantrekkelijk kennismakingspakket aan. Voor slechts 49 euro volg je 7 tennislessen. Tijdens deze lessen maak je gratis gebruik van tennisrackets en ander tennismateriaal. Kijk voor meer informatie op www.tvschatzenburg.nl

 

202108310820st44 210911 open dag Medium

Schatzenburg de tennisvereniging voor Dronryp, Menaam en omgeving
TV Schatzenburg is een vereniging waar gezelligheid voorop staat. Een vereniging waar ieder lid op zijn eigen niveau speelt, van recreatief tot competitief. Gedurende het gehele jaar organiseren we activiteiten voor alle leeftijden. De tennisvereniging beschikt over 4 verlichte kunstgrasbanen. Het hele jaar kun je iedere dag tennissen op deze all weather banen. Ook kun je aan de slag in de oefenkooi. Vanuit de kantine en vanaf het gezellige terras heb je goed zicht op de banen en kun je wedstrijden bekijken.

Meer informatie www.tvschatzenburg.nl


 

 

 

[dit artikel delen op]