Wie wij zijn: Het Noordijper Kamerkoor. Een klassiek vierstemmig koor dat vaak a capella zingt. Ons repertoire bestaat uit werken vanaf Renaissance, Barok, Romantiek tot zo nu en dan een eigentijdser uitstap. Het karakter van die werken is zowel lichtvoetig als diepergaand. We zingen zowel geestelijke als wereldse muziek en het plezier in het zingen is op onze repetitieavonden duidelijk merkbaar.

Noordijper1Wij repeteren op de maandagavond in Menaam. Onze dirigent is Martijn van Dongen uit Baard. Een of twee keer per jaar organiseren we een concert . We werken dan regelmatig samen met instrumentalisten.
In September zijn we weer gestart met de repetities en dat wel meteen flinke groei van het ledental. Momenteel kent het koor 29 leden. De zangers zijn afkomstig uit de gemeente Waadhoeke en uit de omliggende gemeentes. In april 2022 geven wij een concert met o a werk van Michael Hayden, Antonio de Cabezon en Edward Elgar.

Bij de tenoren is nog plek voor twee zangers. Ook de bassen zien er graag nog een collega-zanger bij. Als je geïnteresseerd bent kom dan vrijblijvend een avond luisteren of meezingen, je bent welkom.

Voor nadere info kan je contact opnemen met:

Voorzitter Geert Knobbe 06-30840774 of
Sekretaris Alian Akkermans 06-52600369 of
https://www.facebook.com/Noordijperkamerkoor

Foto: Noordijper Kamerkoor


 

 

[dit artikel delen op]