WAADHOEKE mei 2022 - De eerste kennismakingen zijn gedaan en ook mijn functie van Cultuur Makker wordt steeds duidelijker. Dat is in proces en tijd een mooie ontwikkeling! Zo heb ik een aantal van jullie onder het genot van een kop koffie of thee gesproken.

Anderen heb ik bij het Cultuurplatform in maart ontmoet. Het Cultuurplatform is een interessante bijeenkomst van verschillende cultuurvelden. We werden hartelijk ontvangen in het prachtige Theatertsjerke Ioannias in Wier, door Simy, Marcel en Iris. Met de Toeterbende - het Jeugdkorps uit Beetgummermolen - werd door dirigent en aanspreekpunt Christina van der Bijl de muzikale toon van de avond gezet. Martinus Visser, beleidsadviseur cultuur van de gemeente Waadhoeke, was gastheer en presentator. Tijdens het Cultuurplatform heb ik mijzelf voorgesteld. Ook werden we geïnformeerd over de WBTR en de vrijwilligersverzekering. Daarnaast kreeg iedereen de gelegenheid om zijn/haar activiteiten te presenteren en hebben we tijdens de pauze aan een tijdlijn onze activiteiten voor het komende jaar opgehangen.

Gezocht: koren- en toneelverenigingen

Om het cultuurveld breed te verbinden en te ontmoeten, kom ik graag in contact met de koren- en toneelverenigingen van Waadhoeke. Laten we kennis maken en elkaar ontmoeten! Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie. Wie heeft de gouden tip(s)?

Naar de digitale uitgave nr 2 [LINK]
Naar de digitale uitavee nr 1 [LINK]

[dit artikel delen op]