MENAAM 31 oktober 2022 – Eigenlijk gaat er geen week voorbij of er wordt weer ander materiaal achtergelaten in of bij de papiercontainer dan oud papier. Onder het motto “Als ik het maar kwijt ben” wordt wekelijks afval gedumpt in de vorm van plastic, hout, piepschuim etc. Maar soms…

IMG 20221031 WA0000Bc Medium
Het is erg frustrerend dat een paar vrijwilligers die het papier in de container dagelijks opstapelen, steeds weer geconfronteerd worden met het lompe gedrag van een enkeling die bewust in of bij de container afval dumpt.

De container wordt wekelijks goed gebruikt en levert veel papier op. Het is ook makkelijk als er thuis te veel papier is, dat het in de container gebracht kan worden. De dagelijkse stapelwerkzaamheden wordt voor de vrijwilligers niet leuker als in en rondom de container te vaak afval wordt gedumpt. Ook dit afval zal door anderen weer naar de juiste bestemming gebracht moeten worden.

Er is afgelopen jaren regelmatig aandacht besteed aan het achterlaten van allerlei rotzooi bij en in de papiercontainer. Er komt natuurlijk een tijd dat de maat vol is en overwogen zal worden dat het zo niet langer meer kan.


 

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.