MENAAM 22 maart 2023 - Wilt u meedenken over het realiseren van speel- en beleeftuinen voor jong en oud? Wilt u meedenken over verkeerssituaties in het dorp? Wilt u uw mening geven over grijs en groen (stoepen en groenvoorzieningen etc) óf wilt20230322 Praat mer over de toekomst van Menaam IMG 3687 Medium u wellicht meedenken over wonen en de woonomgeving in het dorp?

Kom dan op 13 april aanstaande naar de ontmoetingsavond van Doarpsbelang in de biljartzaal aan het Skilpaad 1. Onder begeleiding van Doarpswurk denken we in groepjes na over bovenstaande onderwerpen en willen we input ophalen voor de dorpsvisie. Wilt u nog iets toevoegen aan bovenstaande onderwerpen? Dat kan ook!

Verzamel buren en mede dorpsgenoten en wees welkom! De koffie staat klaar om 19:45 uur. Hoe meer dorpsgenoten aansluiten; hoe breder gedragen de dorpsvisie is.

Wat willen we bereiken met het maken van een dorpsvisie: onze dorpsvisie willen we koppelen met gemeentebeleid en met het geld dat daarvoor beschikbaar is om zo tot daadwerkelijke uitvoer van plannen te komen.

Bron: Doarpsbilang Menaem


 

[dit artikel delen op]





Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.