Menaam Ferbynt - Maak kennis met sport, muziek en cultuur in eigen dorp. Menaam Ferbynt heeft als doel om de leefbaarheid van het dorp te bevorderen door de inwoners op een laagdrempelige manier te verbinden en in beweging te krijgen door middel van sport, muziek en cultuur.

Menaam Ferbynt logo zwart

Daarnaast wil het alle verenigingen een platform geven om zich te presenteren door het geven van demonstraties en workshops om op deze manier de inwoners kennis te laten maken met de verenigingen in Menaam. Elke vereniging zal hier op eigen wijze invulling aan geven.

De activiteiten vinden plaats tussen de gymzaal op de Greatebuorren en de ijsbaan. De exacte locaties zullen later worden gedeeld. Het is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Schatzenburg Horeca verzorgt hetMenaam Ferbynt poster v2 Large terras tot 20.00 uur op de ijsbaan voor een drankje en een hapje.

Achtergrond

In Menaam is de Roefeldei een begrip. Vanuit het SPOM (Stichting Projectraad Open Jeugdwerk Menaam) wilden wij dit weer op gang brengen. Afgelopen jaren is er veel veranderd in het verenigingsleven in Menaam. Tijdens het organiseren vonden wij dat het niet alleen een jeugdactiviteit hoefde te worden, omdat Menaam veel te bieden heeft voor alle leeftijden. Hieruit is Menaam Ferbynt ontstaan.

Note: Wij hebben alle verenigingen benaderd die bij ons bekend zijn. Indien er nog een vereniging is die wij hebben gemist dan horen wij het graag.
U kunt dan contact opnemen met Bouwinus Sikkes .

Poster in .PDF Formaat [LINK]


 

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.