Flyer Danscafé Dûnsje my dy MediumOp donderdag 25 januari organiseren Connexa voor de eerste keer een Danscafé.

Danscafé in Waadhoeke betekend lekker je voeten van de vloer en vooral lol hebben en nieuwe mensen leren kennen. Iedereen die het leuk vindt om te komen is van harte welkom in Het TDF cafe in Berltsum. Er is geen intreegeld nodig en omdat het de allereerste keer is krijg je zelfs een gratis consumptie.

Het dansen start om 15:00 uur. Er wordt muziek gedraaid door DJ Jouk en hij zal veel verschillende muziekstijlen laten horen. Muziek van vroeger en een beetje van nu. Connexa hoopt met het Danscafé iedereen in Waadhoeke op een enthousiaste manier in beweging te krijgen.

U kunt naar het danscafé komen met een groep maar als u alleen bent zult u zich snel in de groep opgenomen voelen. Er staat een groep danscafé medewerkers voor u klaar die dansen zal stimuleren. Het Danscafé is de Waadhoeker variant van een Danspaleis. Een activiteit die op veel plaatsen in Nederland volop wordt bezocht voor meer levensvreugde, zo is op de website van het danspaleis te lezen.

  • Wat: Danscafé
  • Datum: Donderdag 25 januari 2024
  • Tijd: 15.00 – 17.30 uur
  • Locatie: TDF Café (Hof van Holland) Berltsum
  • Entree: Gratis. Inclusief koffie / thee.
  • Overige consumptie ’s voor eigen rekening.

Ben je nieuwsgierig geworden na dit lezen kom dan naar het Danscafé in Berltsum.
Heb je vragen neem dan gerust contact op met Sieta Kuipers , Welzijn Coördinator
van Connexa tel: 06-18422829 of via mail :

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.