MENAAM 22 mei 2024 - Jonge onderneemster (19) uit Menaam start als kapster bij u aan huis.

Vanaf 1 mei is Gerrianne Posthumus uit Menaam gestart als ambulante kapster “Gerrianne’s Knip & Go”. Het grote voordeel van haar kappersservice is dat zij aan huis komt voor een knipbeurt. De doelgroep van Gerrianne is o.a. oudere mensen die qua mobiliteit niet meer het huis uit kunnen en dan is een kapsalon aan huis ideaal.

DSC 1046bc Medium

Vriendelijkheid en de cliënten aan huis een goede service geven, staan ook hoog in het vaandel bij Gerrianne als volledig gediplomeerd kapster. Zij wil graag aan de slag als nieuwe onderneemster in de gehele gemeente Waadhoeke. Vorig jaar is zij voor het eerst begonnen bij een oudere mevrouw uit Berltsum, die na een lang ziekenhuisverblijf de deur niet meer uit kon komen. Er was meteen een klik en Gerrianne wist het vanaf toen zeker dat zij met haar professionele kappersdiensten aan huis verder wilde. Ook weet Gerrianne dat er een markt is voor het hele gezin of mensen die weinig tijd hebben om buiten de deur een afspraak te maken met de kapper.

Gerrianne komt dan ook graag langs met haar nieuwe auto “ Gerrianne’s Knip & Go”. Het kappersvak zit Gerrianne al van jongs af aan in het bloed. Gerrianne weet dat veel kapsalons geen knipbeurten (meer) aan huis verlenen en volgens haar is dit een uniek flexibel kappersaanbod.

Gerrianne ’s Knip & Go is bereikbaar op 06-25105101 en in overleg kan ze een tijdstip naar keuze met de cliënt afspreken. 


 Bron: [website]

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.