De kaatsvereniging V.v.V. Menaem organiseert altijd op Koninginnedag haar Advendo partij voor de jeugd en senioren. Maar wij willen deze partij graag uitbreiden en er een groot Koninginnedag feest van maken.

Traditioneel zijn er overal op Koninginnedag vrijmarkten. Ook voorheen in Menaam op het oude schoolplein. Dit is helaas niet meer het geval en wij willen dit weer opzetten. En wel op het kaatsveld, met het kaatsen en nog enkele andere activiteiten. Maar dan moet er wel animo voor zijn.


Wat is een vrijmarkt. Kort gezegd, men verkoopt iets aan het publiek, liefhebber. Dit kan van alles zijn, van meubels, boeken tot munten enz.
Iedereen die mee doet mag vrijblijvend gebruik maken van het kaatsveld om spullen te verkopen. Tevens is ons clubgebouw open waar een ieder terecht kan voor een versnapering. Ook is er een luchtkussen voor de jeugd aanwezig en we hebben nog een verrassing. Natuurlijk hopen we op veel publiek dat kan genieten van het kaatsen en kan rondsnuffelen op de vrijmarkt. Maar eerst moeten we weten of er animo voor is om een geslaagd Koninginnedag feest te organiseren. Dus vragen wij of jullie je willen aanmelden voor de vrijmarkt zodat wij de organisatie van deze dag kunnen opzetten.

Opgave vrijmarkt en vragen tot 20 maart 2011 bij:
Arend Doldersum, tel: 0518452159 of per email
of bij Ingrid de Boer, tel: 0518452446 of per email


Tot het koninginnedag feest op zaterdag 30 april op het kaatsveld


 

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.