Wat is GO-4 Action? (Aangepaste versie)

Meer jongeren in beweging brengen. Op een manier die jongeren boeit. Dat is wat breedtesportproject GO-4 Sport (van de gemeenten het Bildt, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel en Menaldumadeel) wil bereiken. Onder de naam GO-4 Action kunnen jongeren in de maanden april, mei en juni 2008 weer kennismaken met verschillende takken van sport.

Hoe werkt het?
Jongeren kunnen een keuze te maken uit de verschillende sportcursussen. Je mag de sport dan ‘uitproberen’, alleen of samen met een vriend(in). Elke kennismakingscursus bestaat uit twee tot vijf trainingen en vindt plaats buiten schooltijd. Als je tussen de 12 en 18 jaar bent, kun je mee doen. Je kunt dit jaar bijvoorbeeld kennis maken met badminton, tennis, volleybal en wielrennen, en ook met (kick)boksen, luchtgeweer schieten, skeeleren en streetdance!

Er is een brochure samengesteld met daarin alle informatie over deze sportcursussen, zoals een omschrijving van de sport en de informatie over de plaats, de data en de tijden van de lessen. Uit deze brochure kun je één of meerdere sportcursussen kiezen. Vanaf nu is de brochure en het inschrijfformulier te downloaden van de website www.go4sport.nl (zie ‘Downloads’).

Hoe kun je meedoen?
Je kunt je inschrijven voor de sportkennismakingscursussen door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij:

 

  • Dockinga College (Ferwert) - dhr. Jan Oppedijk
  • Piter Jelles College (St. Annaparochie) - dhr. Jan de Groot
  • CSG Ulbe van Houten (St. Annaparochie) - dhr. Hans Brakelé


Je kunt je ook inschrijven op http://www.kiesvoorhartensport.nl/go4action. Hou wel de brochure bij de hand. Wacht niet langer en kom in actie! Met GO-4 Action!

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.