MENAAM januari 2023 - Om te beginnen wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2023 en dat we samen met alle, bewoners van Menaam er een mooi jaar van mogen maken.

Samen, dat is wel het sleutelwoord van 2023!

Want ondanks de oproepen dat we u nodig hebben om mee te denken wat we in ons mooie dorp willen, hebben we helaas geen enkele reactie mogen ontvangen.
Leeft het niet? Wordt het dorpsboekje niet gelezen? Vragen waar alleen u het antwoord op heeft.

Toch willen we het nog één kans geven. We blijven erin geloven en ondanks de drukke decembermaand zijn we in gesprek geweest met Mw. Helmus. Deze ondersteunt ons hoe zo'n dorpsvisie nou tot stand komt en zij weet de weg te bewandelen naar subsidies.

Wat is er nodig in Menaam? We hebben het al eerder genoemd. Een speeltuin? Een beweegtuin? Een geasfalteerde ijsbaan? Nieuwbouw voor de volwassen jeugd? Roept u maar!!

Op korte termijn willen we verenigingen en stratenvertegenwoordigers aanschrijven om eerst inzichtelijk te krijgen waar de behoeftes liggen. We willen u ontmoeten want uw mening telt. We hebben te maken met privacy en mailadressen mogen niet zomaar meer vrij gegeven worden.
Maar heeft u wel belang en wilt u op de hoogte gehouden worden, dan mag u ons mailen en wordt u meegenomen in verdere ontwikkelingen.

Vergeet ook onze inloop niet voorafgaand aan de vergadering. U bent welkom vanaf 19.30 uur.
Volgende vergadering in februari is 13 februari.
Tot ziens


 

[dit artikel delen op]