MENAAM mei 2023 - Om te beginnen willen we als Doarpsbelang een compliment weggeven want….wat hebben we een prachtige Menamer Merke gehad! En wat hebben we een geweldige moederdagfair gehad!

20230514 124943bc SmallAls we het dan toch hebben over verbinding tussen dorpsbewoners, dan heeft een grote groep Menamers in het weekend van 12, 13 en 14 mei laten zien wat er mogelijk is in ons dorp. De hele feesttent heeft op vrijwilligers gedraaid; een nieuw bestuur met nieuwe ideeën en andere plannen en wat heeft dat goed uitgepakt. Ook het volleybal toernooi was een groot succes. Tot ver in de avond hebben 26 teams gestreden voor de prijzen. Complimenten voor zowel de organisatie van de merke als voor de organisatie van de moederdagfair!

En dan het vervolg op “Als ik de baas zou zijn van Menaam” en het samenstellen van de nieuwe dorpsvisie. Twee werkgroepen zijn inmiddels compleet: veiligheid & verkeer en recreatie & vrije tijd. Voor de overige werkgroepen (groen & grijs, wonen en overig -o.a. voorzieningen-) zijn inmiddels een aantal aanmeldingen maar daar kunnen zeker nog wat mensen bij. Met 1 of 2 mensen in een werkgroep kun je -nog- niet zoveel, dus heb je belangstelling en wil je wat betekenen voor het dorp; kom gerust binnenlopen in de vrije inloop voordat de bestuursvergadering begint.

Tot slot heeft Janet samen met Gemeente Waadhoeke een ronde door het dorp gedaan, de zogenaamde dorpsschouw. Alle ongewenste en gevaarlijke situaties zijn de revue gepasseerd en hiervan is een verslag gemaakt. Mocht u zelf een ongewenste of gevaarlijke situatie signaleren? Dan kunt u dit ook zelf melden op de website van de Gemeente: www.waadhoeke.nl/melding.

Onze volgende vergadering is op maandag 5 juni op Skilpaed 1 en van 19.30 uur tot 20.00 uur kun je weer zo binnen lopen. Een afspraak maken is niet nodig, maar het mag wel. 
Het bestuur, Ingrid, Ilona, Janet, Marga en Sjoerd20230514 124110bc Small


Bron: Bestuur Doarpsbilang Menaem
Foto: www.menaldumdorp.nl

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.