MENAAM maart 2024 - Hallo bewoners van Menaam,
Achter de schermen wordt hard gewerkt in de verschillende werkgroepen. De werkgroep verkeer heeft een laatste vergadering al op de agenda staan. Hier verwachten we binnenkort nieuws over.

Recreatie & vrije tijd heeft mooie grootse plannen, die helaas deze zomer nog niet te realiseren zijn. We willen wel kijken naar wat dan wel te realiseren is en daarbij denken we aan de speeltuinen in Menaam. We willen toch nog een poging wagen om de speeltuinen meer leven in te blazen. Daarbij hebben we uw hulp wel nodig!

Met bijvoorbeeld wat snoeiwerk en enthousiaste ouders die mee willen denken; met wat hulp van de gemeente (de contacten lopen daar al) en natuurlijk met enthousiaste kinderen. Misschien kunnen we daar dan toch deze zomer leuke activiteiten houden en hebben de kinderen weer een veilige en mooie speeltuin die volop gebruikt gaat worden. Vanuit de werkgroep recreatie & vrije tijd is er steun, maar er kunnen/moeten nog meer denkers en handjes bij Wil je info? Bel vrijblijvend met Ingrid de Boer.

Ook de vrijwilligers van het voedselbos kunnen nog alle hulp gebruiken. Het duurt niet lang of de bomen zijn weer groen en de eerste vruchten hangen er weer.

Wanneer deze Menaem yn't Ljocht uitkomt gaan de deuren van de Black Horse al bijna open. We wensen de nieuwe eigenaren heel veel werkplezier en hopen dat het terras gauw vol zit. We hopen op weer veel gezelligheid in de kern van het dorp.

En dan het dorpsbelang bestuur: lijkt het jou leuk om iets te betekenen voor het dorp op wat voor manier dan ook? Loop vrijblijvend eens binnen tijdens de inloop van onze vergaderingen. Elke 1ste maandag van de maand is er om 19.30 uur inloop.

De komende maanden is dit op 8april (i.v.m. Pasen), 13 mei (i.v.m. meivakantie)en 3juni.
Tot ziens!

Namens dorpsbelang Menaam: Ilona, Ingrid, Janet, Sjoerd en Wybren

[dit artikel delen op]

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.